3 Nisan 2016 Pazar

hayaller-hayatlar

Bu aralar ben kafamın içinde kendi kendime konuşup planlar yapıp hayaller kurarken bir şeyleri elde etmek için daha ne kadar çaba sarf edip uğraşıp didinmemiz gerektiğiyle, hak ettiğimiz halde istediğimiz şeylerin olmayışı ve en kötüsü harcanan zamanınızın asla geri dönülemeyecek oluşuyla yüzleşmek zorunda kalıyoruz.Vardır her şerde bir hayır! Elbet harcanan emeğin bir gün karşılığı alınır!
Cumartesileri de dahil olmak üzere haftanın iki günü  eğitime gidiyorum. Bu zamanlarda metrobüsten kurtulup vapura binip martıcanlarla bakışmak en sevdiğim şey^-^.
Moralleri düzeltmek için Çengelköy deki Maia Chocolates  ta ki road runner ı silip süpürdük.  İşlerini yaparken mekandaki herkesten çok eğlenip, çalan müziklere eşlik edip çilekleri dilimlemeye devam etmelerine hayran oldum. 

Siz kitapları raflara diziyorsunuz ve hepsi bir toplam ediyor, ama bu sadece bir yanılsama. Çeşitli konuları takip ediyoruz ve insan bir süre sonra kendisine çeşitli dünyalar tayin etmiş oluyor; ya da şöyle diyelim, kendisine, elindeki izlerden yola çıkarak, bir seyahat rotası çiziyor. Bu, basit bir iş değil. Sahip olmadığımız bir kitaba yapılan göndermeler karşısında duyduğumuz ilgi sonucu kaynakçalarla tamamlanan bir süreç… Kitapları buluyor ve onların bizi başka bir yere götürmelerine olanak tanıyoruz.

Biraz nette bakındığımda Kağıt Ev'in yorumları genelde muhteşem, olağanüstü şeklinde. 
Ben beğendim , hepsi bu kadar.
Eğitimi ekip cumartesi gününü evde geçirince bari azıcık nefes alalım diye Haydarpaşa ya yürüdük. Neredeyse her yeri kapatılmış ve tadilatta. Bakalım son durumu ne olacak. Önündeki çaycıda bir şeyler içip kalabalıktan uzak biraz kafa dinlemek iyi geldi.
Tam bir esnaf balıkçısı; Balıkçı Lokantası.
Çok fazla balık sevip tüketen biri olmasam da kalamara hayır diyemem.  Her daim dolu, makul fiyatlı, Kadıköy de balık yemek için tercih edilebilir bir yer. 
2 balık çorbası, karides güveci, kalamar, salata, hamsi ,içecek, tatlı ve çay 95 tl.

Tamamen tesadüf karşıma çıkan McDonalds ganimetleri, Charlie Brown'a saç eklersek azcık biz ^_^.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder